TEČAJ JUH

DOBRODOŠLI V ČUDOVITI SVET JUH!

Skozi leta ustvarjanja v d(r)oživetem svetu, sta droži in fermentacija Polo peljali še širše – poglabljati se je začela v same bakterije, črevesje in prehrano. 

Skozi proces učenja se je o telesu in hrani naučila ogromno, prav tako je pri svojem delu sodelovala je z različnimi strokovnjaki.

Ko je nekega dne spoznala moč juh, so juhe postale hrana, ki se skoraj vsak dan znajde na njeni mizi. Šla je še korak dalje in sama je izvedla 10 dnevni post z juhami, ki ji je pomagal pri njeni avtoimuni bolezni.  Komolci, ki so jih prej pestile rdečica in bule so po čiščenju postali gladki in neboleči. Od takrat naprej, kot večina ljudi ki je poizkusila postenje z juhami, prisega na jušni post.

Da pa tečaj ne bo tako zelo »radikalen«,  je v video tečaj ki je pred vami, strnila recepte 20 juh – od tistih za čiščenje do tistih slastnih francoskih, ki jih absolutno ne moremo uvrščati v detox.

Tečaj je namenjen prav vsem, tako tistim, ki bi se želeli postiti in prečistiti, kot tistim, ki iščejo slastne recepte juh na enem mestu.

Spletni tečaj poleg video vsebine vsebuje tudi PDF knjižico z vsemi recepti, nasveti, izkušnjami in namigi, poleg pa dobite še uporabno razlago zelišč in začimb.

Do boljšega počutja z enim klikom

Privoščite sebi in svojim bližnjim okusne obroke in raziščite svet ČUDEŽNIH JUH ki je pred vami.

Cena tečaja je SAMO 9,99 eur.

 

Video tečaj ČUDEŽNE JUHE je sestavljen iz video vsebin, ter PDF knjižice receptov in nasvetov za vsak dan.

Shopping Cart